Майка постна снимка на друга мама с джип: Дете на прозореца с 80км/ч!!!

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook
Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Възмутена майка пусна пост със снимка в една от Facebook страниците в София, в който разказва за изживения от нея кошмар, когато карайки зад джип, забелязала как през прозореца непрекъснато се подава малко дете, а майка му в същото време натиска здраво педала на газта.

“Ето така се вози дете на видима възраст 4-5 години, на моменти с около 80км/ч!!! Детето се подаваше половината през прозореца. Не на светофара, или в спряло положение, а по време на движение!!! Поне от пазара “Иван Вазов” до Красна поляна, където пътищата ни се разделиха…

Не обичам да се меся и да взимам отношение относно методите за отглеждане и възпитание на другите родители, но тази върховна безотговорност ме кара да наруша принципите си! Почти съм сигурна, че на задната седалка нямаше възрастен, който да го придържа, не че това би променило факта каква простотия е това.

Скрих лицето на детето, въпреки че така изобщо не може да се разбере дете ли е, какво е. Нито пък се разбира как виси детето. Надявам се вече да няма недоволни”, завършва тя поста си.

Ние пък се надяваме полицията да издири въпросната майка и да и наложи глоба с цялата строгост на Закона. Добре би било и Агенцията закрила на детето да се занимае с казуса, да поработят и те малко, че покрай коронакризата се залежаха.

Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Харесайте сега най-бързо развиващата се медия!
Сподели ни и присъедини всички свои приятели във “Фейсбук”

Следете сайта ни и бъдете усведомени за всяка новина от България и цял свят. Качваме постоянно, за да разбирате всичко на време.

Харесайте страницата ни във фейсбук и бъдете винаги информирани

При проблеми, въпроси и други казуси може да се обърнете към нас на e-mail: [email protected]

Можете да ни потърсите и на лично съобщение във фейсбук страницата ни.

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook