Майка излезе от кома, когато чу гладната си 2-г. дъщеричка да плаче за храна

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook
Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

След като 42-годишната аржентинка Мария Лаура Ферейра била нападната от неизвестен на мотоциклет, тя изпаднала в кома. В това състояние жената се намирала точно 30 дни, информира „Дейли Мейл“.

Докато не се случило чудо. Въпреки факта, че лекарите от болницата в Сан Франциско, Аржентина, дори не били уверени дали жената изобщо ще оживее, помощта дошла от неочаквано място. Когато малката й дъщеря била поставена до майка си, тя проплакала, както винаги правела когато е гладна.

Тогава Мария изведнъж вдигнала дрехата си и поставила детето на гърдите си. „Беше вълшебно! Уникален момент. Всички плакахме, когато видяхме как се прегръщат.

Истински майчин инстинкт, беше удивително“, споделя съпругът Мартин Делгадо. Нейният мъж, както и другите им две деца са изпаднали във възторг. Още повече, че преди няколко седмици, когато лекарите смятали, че Ферейра е заплашена от мозъчна смърт, те предлагали да й дарят свои органи. Но Мартин не загубил надежда.

Той бил сигурен, че съпругата му ще се събуди, информира британското издание. Местните власти вече разследват нападението срещу Мария.

Бил арестуван и първият заподозрян – 23-годишен мъж. Разследването, обаче, продължава. „Надяваме се справедливостта да възтържествува. В крайна сметка три деца чакат и страдат за мама“, казва Мартин Делгадо. Превод и редакция: БЛИЦ

Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Харесайте сега най-бързо развиващата се медия!
Сподели ни и присъедини всички свои приятели във “Фейсбук”

Следете сайта ни и бъдете усведомени за всяка новина от България и цял свят. Качваме постоянно, за да разбирате всичко на време.

Харесайте страницата ни във фейсбук и бъдете винаги информирани

При проблеми, въпроси и други казуси може да се обърнете към нас на e-mail: [email protected]

Можете да ни потърсите и на лично съобщение във фейсбук страницата ни.

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook