Д-р Кръстева от Откраднат живот – майка на Къванч Татлъту

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook
Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Като българския Къванч Татлъту е известен единият от двамата синове на актрисата Янина Кашева, която за девети пореден сезон гледаме в ролята на д-р Кръстева в „Откраднат живот“. 

Виктор Танев озвучава всички роли на турския актьор в сериалите, излъчвани у нас. Продавачките в магазините, хората от опашките, даже и съседите му често го наричали с имената на персонажите, на които вдъхва живот.

Мехмет от „Перла“, Кузей от „Север – юг“, Бехлюл от „Забраненият плод“, Джесур от „Искрите на отмъщението“ и Кадир от „Сблъсък“ са само част от ролите на Къванч, на които синът на Кашева е вдъхнал живот с гласа си. 

Работата му често го хвърляла в комични ситуации. Случвало се комшийки да звънят на вратата му, за да го питат какво ще стане с героите, които озвучава. Истината била, че той почти никога не знаел какво се случва за повече от 1-2 епизода напред, но понякога се шегувал с тях и ги лъжел, че любимите им персонажи умират. Когато обаче една от съседките му едва не припаднала на прага на дома му, престанал с майтапите. 


Професията си Виктор е наследил от своя баща и съпруг на Кашева – Иван Танев. Той също е добре познат глас от екрана. Озвучава Рей от „Всички обичат Реймънд“, Джим Кери, Еди Мърфи, Джо Пеши. Братът на Виктор – Николай, е единственият от семейството, който не е избрал киното за свое призвание. Той е завършил УНСС и се развива в сферата на бизнеса. 

Макар на екрана д-р Кръстева да иска да младее, в реалността е баба на внучка, с която я дарили Виктор и половинката му – ексцентричната фотографка Маргит. Малката Мира отсега проявява актьорски талант, обича обектива и вече дори е била рекламно лице на известна фирма.  

Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Харесайте сега най-бързо развиващата се медия!
Сподели ни и присъедини всички свои приятели във “Фейсбук”

Следете сайта ни и бъдете усведомени за всяка новина от България и цял свят. Качваме постоянно, за да разбирате всичко на време.

Харесайте страницата ни във фейсбук и бъдете винаги информирани

При проблеми, въпроси и други казуси може да се обърнете към нас на e-mail: [email protected]

Можете да ни потърсите и на лично съобщение във фейсбук страницата ни.

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook